O NAS

„Izdelki narejeni po meri, so idealna rešitev vašega problema!“

PODJETJE

Smo slovensko podjetje, ki dela s slovenskim lesom, ki ga imamo okoli nas na dosegu roke. Verjamemo, da so podjetje ljudje, ki v njem delajo. Naši izdelki so narejeni s skrbjo in vsebujejo veliko ročnega dela. Specializirali smo se za leseno embalažo za male kose, namenjeno vsem, ki potrebujejo trdno in estetsko embalažo iz naravnega materiala za svoje izdelke, malo trgovinsko opremo, izdelujemo pa tudi druge lesene galanterijske izdelke, ki vam bodo obogatili vsakdan. Zunanjost in notranjost naše embalaže je enake visoke kakovosti, kar se vidi tudi pri sami uporabnosti in pri prezentaciji vaših predmetov.

„Izdelki narejeni po meri, so idealna rešitev vašega problema!“

Vseskozi se ukvarjamo z raziskovanjem materialov, tehnolgij in inovacijami, saj skoraj vsak izdelek zahteva svoj pristop in mnogokrat tudi razvoj, še posebej kadar se na nas obrne stranka z novo idejo in potrebo, tako da skupaj razvijemo popolnoma nov izdelek.

Zanesljivi dobavitelj

Potrebujte zanesljivega dobavitelja, ki vas razume in vam pomaga pri razvoju vaše ideje. Potrebujete dobavitelja, ki vam dobavi izdelke v dogovorjenem roku in z vzorčno kvaliteto.

Tukaj smo za vas.

SERVIS

Vse kar potrebujete za vaš projekt,...

PERSONIFIKACIJA

Vsa lesena embalaža in ostali izdelki so lahko potiskani z logotipi z več različnimi tehnikami; vžiganje, lasersko graviranje, tampoprint, sitotisk, kovinska ploščica,… Potiskani izdelki pa tako ostajajo permanentni opomnik na vašo blagovno znamko, tudi po zaključku primarne uporabe.

DRUGI MATERIALI

Nudimo tudi izdelavo izdelkov „na ključ“, v kolikor je potrebno vdelati tudi druge materiale (kovina, žica, pleksi stekla, zrcala...) uredimo vse potrebno, da dobite končen izdelek. Ukvarjamo se tudi z izdelavo kovinskih galanterijskih izdelkov s pomočjo zanesljive dobavne verige partnerskih podjetij.

PAKIRANJE

Vse izdelke, lahko po želji tudi zaščitimo in spakiramo v kartonske škatle, ki se jih naredi namensko za vaš projekt, tako je vaša distribucija precej lažja in hitrejša.

INŽENIRING

Vašo idejo vam pomagamo realizirati od idejne zasnove do končnega produkta in serijske proizvodnje. S pomočjo kooperantov nudimo celotno paleto storitev in materialov, ki obstajajo na trgu.

Če so vam všeč naši izdelki nas lahko spremljate na našem profilu na družbenih omrežjih, tako ostanete z nami v stiku in izvedeli boste vse o novih izdelkih in druge novice. Prav tako, se priporočamo tudi za dobro besedo pri vaši znancih.

  • ROČNO DELO
  • DIZAJN

Podatki podjetja:

 

MARGANT, leseni izdelki, d.o.o.

MARGANT D.O.O.

Jamnica 9

1370 Logatec

Slovenija

trr: SI56 6100 0000 7517 459

davčna številka: SI17750318

matična številka: 6616844000

marko.gantar@margant.eu

www.margant.eu

tel: 031853141

 

“MADE IN SLOVENIA”

Narejeno v Sloveniji, doma, od domačih ljudi, z domačim materialom.

TOP