MATERIAL

„Les je zeleni material prihodnosti“

Les je zeleni material prihodnosti, ki nam skozi zgodovino kaže svojo vrednost. Njegova struktura, nehomogenost in raznovrstnost nam omogoča dosegati visoko estetsko vrednost izdelkov iz lesa in je nujna za dober izgled in lepo predstavitev vašega izdelka, saj doda vrednost vašemu produktu.

Material omogoča dolgo življensko dobo izdelku

Z izbiro lesene embalaže spodbujate strategijo KROŽNEGA GOSPODARSTVA saj se izdelki po prvi uporabi ne iztrošijo, tako, da jih lahko uporabite večkrat, že uporabljeno embalažo lahko uporabite tudi v mnogotere druge nenamenske potrebe. S tem ima izdelek visoko dodano vrednost in upraviči vaš nakup.

Les je del narave!

Problem odpadne embalaže in njene predelave je z leseno embalažo minimalen, saj so embalaža in ostali izdelki narejeni iz naravno OBNOVLJIVIH SUROVIN, so BIOrazgradljivi in zato ne obremenjujejo okolja kot odpadek.Les v sodobni nizko ogljični družbi predstavlja veliko skladišče ogljikovega dioksida. En kubični meter izdelkov iz lesa vsebuje ekvivalent dveh ton zaklenjenega CO2. Z uporabo tovrstnih izdelkov pripomorete k preprečevanju klimatskih sprememb – globalnega segrevanja.

Pestra izbira surovin

Za izdelavo naših produktov uporabljamo masiven les različnih drevesnih vrst (smreka, hrast, javor, hruška, oreh, češnja, bukev,...), vezane plošče, občasno pa tudi druge lesene kompozite. Izdelki so zaradi pazljive izbire materiala trdni in estetsko dovršeni. Lesena škatla daje občutek udobnosti in domačnosti, les s svojo teksturo in izgledom pa zadosti še tako zahtevnega kupca.

DODATKI

KOVINSKO OKOVJE Uporabljamo kvalitetno kovinsko okovje - šarnirji in zapirala, ki podaljšujejo življensko dobo izdelkom.

Uporabljamo samo okovje, ki ga je moč priviti z vijaki saj le tak način pritrjevanja omogoča trajno funkcionalnost in trdnost. V kolikor stranka želi se lahko določeno kovinsko okovje tudi naroči po meri, ter tako še dodatno personificira  končen izdelek.

TOP