MARGANT

Leseni izdelki

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je izdelati najboljšo embalažo iz lesa, ki bo s svojim izgledom in kakovostjo zadovoljila tudi najbolj petične kupce, izdelek, ki bo odseval kvaliteto naročnika. Izdelki, ki jih ponujamo so plod lastega dizajna in razvoja, zato takih izdelkov ne boste našli nikjer.

„Leseni izdelki – naravno s stilom“

Ker je naša proizvodnja v večini vezana na izdelke po naročilu, smo popolnoma prilagodljivi, tudi za poizvode, ki so že razviti, saj jih lahko dimenzijsko prilagodimo vašim potrebam. Edina omejitev, ki se lahko pojavi je omejitev zaradi velikosti, pri posameznih delovnih operacijah. Smo odprti za nove ideje, izdelke in pristope.

Izdelujemo lahko tudi večje kose pohištva, ki se uporabljajo od opreme za stanovanja do trgovinske opreme.

“Ljubezen do lesa”

Pri svojem delu izkazujemo ljubezen do lesa in delu z njim. Trudimo se, da je ves vložen trud v izdelek na koncu tudi poplačan z zadovoljstvom stranke, saj verjamemo, da je zadovoljna stranka najboljša reklama.

"EMBALAŽA NAJ ODSEVA KVALITETO IZDELKA ZNOTRAJ NJE"

Kvalitetni izdelki potrebujejo kvalitetno "obleko", saj je to prvi stik stranke z izdelkom. Posamezniki si največkrat ustvarijo mnenje o izdelku še preden ga primejo v roke. Vizualen kontakt je pomemben. Pri nas poskrbimo za to, da bo vaš produkt privlačno pakiran. Posledično, pa produkt, tako pridobi tudi na vrednsoti.

TOP