O NAS

„Izdelki narejeni po meri, so idealna rešitev vašega problema!“

Naši izdelki so kakovostno izdelani, estetsko dovršeni in se razlikujejo od izdelkov množične proizvodnje saj se posvečamo vsem detajlom. Vsak izdelek je pred odpremo pregledan.

Narejeno v Sloveniji,...

Smo slovensko podjetje, ki dela s slovenskim lesom, ki ga imamo okoli nas na dosegu roke. Verjamemo, da so podjetje ljudje, ki v njem delajo. Naši izdelki so narejeni s skrbjo in vsebujejo veliko ročnega dela.

Lesu dodajamo vrednost,...

Specializirali smo se za leseno embalažo za male kose, namenjeno vsem, ki potrebujejo trdno in estetsko embalažo iz naravnega materiala za svoje izdelke, malo trgovinsko opremo, izdelujemo pa tudi druge lesene galanterijske izdelke, ki vam bodo obogatili vsakdan. Zunanjost in notranjost naše embalaže je enake visoke kakovosti, kar se vidi tudi pri sami uporabnosti in pri prezentaciji vaših predmetov.

Razvoj in inženiring,...

Vseskozi se ukvarjamo z raziskovanjem materialov, tehnolgij in invacijami, saj skoraj vsak izdelek zahteva svoj pristop in mnogokrat tudi razvoj, še posebej kadar se na nas obrne stranka z novo idejo in potrebo, tako da skupaj razvijemo popolnoma nov izdelek. Izdelki narejeni po meri, so idealna rešitev vašega problema.

TOP